Astrologi

Diplomet IMG_0992

Kurser


En studiecirkel är ett roligt och effektivt att lära sej astrologi. Jag har haft många kurser, för nybörjare och mera avancerade. Det har varit ett stort nöje, både för mej och deltagarna. När man studerar den mänskliga karaktären, blir det bara mer intressant och roligt, desto mer man fördjupar sej i det. Vi studerar också vilka tendenser som kommer att visa sej i framtiden.


"Två motsatser kan inte förenas, utom i en människa".

Samuel Johnson, 1600-talet.


Intresserad? Kontakta mej!

Karaktärstolkning


En astrologisk karaktärsanalys är ett  verktyg för att lära känna sej själv bättre, och bli mera medveten om sina styrkor och sin karaktär. Analysen tar 1 - 1,5 timme för klienten. Jag gör ogärna förutsägelser, men kan visa på allmäna tendenser. 


För att ställa ett födelseoroskop krävs personens födelsedatum, klockslag och födelseort. Personen ska ha fyllt 18 år. Plats hemma hos mej eller Skype. Pris 900 kr för en karaktärsanalys, 300 kr för framtida tendenser.


Jag iakttager självklart tystnadsplikt.


PS: Det går att skriva ut en kortfattad beskrivning direkt från datorn. Det vore lättförtjänta pengar. Men datorn är en usel psykolog, och tar inget ansvar för sin klient.

Horoskop IMG_0995

Om astrologi

Människor har förmodligen tittat mot stjärnhimlen i alla tider. Månen och Solen hjälpte oss att hålla reda på tideräkningen. Planeterna ut till Saturnus syntes för blotta ögat, och rörde sej mot bakgrunden av fixstjärnor. Det låg nära till hands att koppla samman skeenden på Jorden med de ständigt rörliga planeterna, Vandrarna. I tusentals år har planeternas rörelser använts för att förutsäga kungars och staters öden. De sista århundraden har astrologin blivit mer och mer inriktad på att tolka personerns karaktär, och mindre på att göra precisa förutsägelser. Många moderna, framstående astrologer är också utbildade psykologer. 


Alla stjärntecken och alla horoskop är lika värdefulla, på samma sätt som alla personer har samma värde. En födelsekarta beskriver en persons grundläggande karaktär och verklighetsuppfattning. "Vandringsman, känn dej själv."